Изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков потвърди новината, че един от основните футболисти на тима Елтон Дос Рейш е следен от френския елитен Лил. Засега обаче нямало нищо конкретно.

"Сега още нищо не може да стане. Нека първо свърши първенството. Когато има нещо, ще го обявим. Гледат го, има интерес, но конкретно решение няма", лаконичен бе шефът на червено-черните пред вестник "Тема спорт".

"И други наши футболисти са следени от чуждестранни клубове. Но това е логично след силния сезон, който правим", добави Марков.

В понеделник Локо приема Берое в поредна крачка от постигането на целта - Лига Европа. Той говори и за това къде железничарите евентуално ще домакинстват в евротурнирите.

"Тежък мач. Всеки се бори за Лига Европа. Без "Ботев" всички други имат шанс да се класират. Нека първо спечелим визата, пък тогава ще обявим стадиона, на който ще домакинстваме. Да не слагаме каруцата пред коня", каза изпълнителният директор на столичани. Вариантите са три - Ловеч, "Герена" и "Васил Левски".

"Надяваме се всичко около лиценза да е наред. Играем мач за мач и каквото стане", завърши Георги Марков.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015