Изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков похвали своя отбор след ремито 0:0 срещу Лудогорец в срещата от 25-ия кръг на „А” група.

"Тежък мач срещу шампиона, може би най-добрият отбор в България. Който беше вкарал гол, той щеше да спечели мача. Нашите футболисти не допуснаха гол и затова взехме точка. За мен специално имаше чиста дузпа през първото полувреме, но така е преценил съдията и не я е отсъдил. След като ръката е във въздуха, за мен е дузпа. Изненада е, ако тя е прилепена към тялото, не когато е във в въздуха. Както е преценил, така, те също имаха претенции за отменения гол. Лудогорец за мен не е същият отбор, който беше през първия полусезон, виждате че два мача не могат да вкарат. Все пак, срещу тях това си е спечелена точка. Ако бяхме вкарали, можеше и да спечелим три. Колективът ни е добър и ако ни се отдаде класиране за Европа, ще е добре дошло. Ако ли не, ще се готвим за следващия сезон”, коментира Марков.

Бившият национал говори и за предстоящото дерби срещу ЦСКА. „Очаквам тежък мач. Те от 6 кръга нямат отбелязан гол и ще иската да постигнат първа победа за годината срещу нас. Ще бъде тежко. Надявам се, ако нашите футболисти играят добре, да спечелим”, обясни шефът в Локомотив.


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015