Офанзивният халф на Лудогорец Марселиньо сподели, че най-важни през останалата част от сезона в „А” група ще са мачовете с ЦСКА. Разградчани, които в момента са в Испания на лагер, изостават с 3 точки то „червените” във временното класиране на първенството.

„Те са първи, но ние имаме шанс както всяка година. Те имат 3 точки преднина, това е факт. Ще използваме всяка тяхна грешка. Плюс това имаме още два мача срещу тях. За нас е важно да си вършим нашата работа. Трябва да побеждаваме всеки мач. Когато играем с ЦСКА, трябва да видим кой ще направи по-добър мач. Който го направи, той ще стане шампион", каза Марселиньо.

„Всеки момент трябва да правим нови неща. Този отбор играе заедно три години и половина. В България съперниците знаят как играем и това ни принуждава да вкарваме нови елементи. Всяка подготовка трябва да правим нещо ново като тактика, за да изненадваме противниците си. Когато идва нов играч, винаги е плюс, защото той идва да помага. От друга страна, смятам, че нашият отбор е много добре сработен и това е положителното. Трябва или не трябва играч, може да каже треньорът", допълни бразилецът.

„В първите 6 месеца аз вкарах малко голове и направих по-малко асистенции в първенството. Играхме обаче Шампионска лига и главата ми беше повече там. В първенството беше трудно, изостанахме на 7 точки от ЦСКА. Сега нещата са променени. Ще бъдем концентрирани на 100% към шампионата, за да станем отново шампиони", завърши плеймейкърът на Лудогорец.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка