Звездата на Локо (Сф) Мартин Камбуров призна, че е имал три оферти от Левски, но не съжалява, че не е играл на “Герена”. 

„Не съжалявам, че не отидох в Левски, когато се върнах от чужбина, а избрах Локомотив. Тогава реших така и смятам, че съм постъпил правилно. След това имах още две предложения от Левски във времето, но и тях ги отхвърлих. Някои казаха, че съм се страхувал да не остана резерва на “Герена”. Това е смешно твърдение. Футболът е до време, трябва да си правим сметка и за бъдещето, а не да гледаме само днес”, заяви голмайсторът в актуално студио Дерби.

На въпрос дали има вариант да смени отбора си през зимата, Камбуров отговори, че това е малко вероятно: „Президентът на клуба Гигов трудно би ме пуснал. Може би само при много добра оферта от чужбина”.

"Уважавам всеки фен на Локо (Сф) и нямам проблеми с тях. Но отидох да поздравя публиката на Локо (Пд), защото пазя много добри чувства към тях. И не би трябвало да е проблем. Така е по целия свят, каза още Камбуров.

"Не бива да се отписва поколението на Димитър Бербатов, на Мартин и Стилиян Петрови. Те играят на високо ниво в много силно първенство, не са се изчерпали. Ако се класират на голямо първенство, ще затворят устата на зложелателите", каза накрая играчът./БЛИЦ