Новият треньор на Славия Мартин Кушев се надява Галин Иванов да се върне в отбора за следващия сезон. Офанзивният халф игра през пролетта в Арминия (Билефелд), но след изпадането във Втора Бундеслига той напуска тима.
 
“Силно се надявам Галин да остане при нас. С него ще имаме съвсем друг вид”, заяви Кушев при тръгването на “белите” за Русия, където утре ще играят контрола с Криля Советов.
 
"Този двубой е предварително уговорен от двата клуба. Очаквам момчетата да се раздадат на 100% и да победим. Първият лагер ще бъде на Боровец от 21 юни, вторият на Банско мисля, че ще бъде от 12 юли. Искаме да променим самочувствието на играчите, да могат те да се чувстват добре, да имат всички условия. Забравяме тази година, да се надяваме, че следващата ще бъде по-добра. Вече сме наясно кои ще си тръгнат. Наясно сме и кои искаме да привлечем, но засега се работи по този въпрос. До първия лагер ще бъде ясно. Пет човека напускат, групата ще бъде не повече от 25 човека – 22-23 полеви плюс 3-ма вратари. Ако получим добра оферта, няма да има никакъв проблем да се разделим с някой играч", допълни треньорът на Славия.