Българският национал Мартин Минчев говори пред медиите преди европейската квалификация с Литва (14 октомври) и приятелската среща с Албания (17 октомври). Той заяви, че настроението в тима ни е добро, а целта пред отбора е да печели всеки мач.

„Предстои сблъсък с Литва и всички очакваме да победим. Тежат резултатите, но ние си вадим поуки и гледаме позитивно напред и да опитваме да спечелим двубоите си. Мисля, че в Литва не беше изкуствена тревата и няма да има разлика. Настроението е добро и всички са концентрирани върху националния отбор“, каза Минчев.

„Ще видим в следващите мачове как ще се справим. Тактически работи и въпроси се задават към треньора, не към мен. Чувствам се добре, все още няма и месец от престоя ми в Турция. Приеха ме добре и всичко е наред. Изиграл съм 3-4 мача и все още не мога да кажа мнението си за тамошния футбол.

Играта е по-интензивна и Суперлигата е по-високо качество заради футболистите. Целите ни са да печелим всеки мач, тъй като е нов отбор. Има и много нови играчи, но треньорът е амбициран и се гледа максимално нагоре в класирането“, съобщи Мартин Минчев.

Нашата група в квалификациите за Евро 2024