Чувствам се отлично, във форма съм, готов съм на 100 процента. Това коментира Мартин Минчев преди мачовете на националния ни отбор в Катар.

Припомняме, че България ще участва в мини турнир и ще премери сили с домакините на предстоящото световно първенство Катар - в събота (26 март от 19:30 часа наше време), както и със световния вицешампион Хърватия (на 29 март от 17:00 часа).

"Мина доста време от последния път, когато бях в мъжкия национален отбор, със сигурност съм по-помъдрял, чувствам се по-уверен в себе си", каза Минчев пред канала на БФС в YouTube.

"Ще дадем всичко от себе си. Момчетата, които бяха в младежкия национален отбор, а сега в мъжкия, имат качества и са наистина много добри футболисти, сигурен съм, че ще успеем. Настроени сме да вземем максимума от двата мача. По-специално се чувстваш, когато играеш на стадионите, на които ще се проведе световното първенство. Трябва да извлечем максимума в предстоящите два мача", каза още нападателят на Спарта (Прага).

"Колективът в националния отбор е много добър. За мен е чест да съм в тима. Най-важното е да постигнем добри резултати през 2022 година", добави 20-годишният варненец.