Мартин Петров заяви, че България има шанс да излезе с чест от двубоя с Англия, който е в петък (2 септември) от 21:15 часа.

“За никого не е тайна, че сме аутсайдери и нямаме много големи шансове. Доста изненади обаче са се получавали на национално и клубно равнище. Нали знаете, че на терена сме 11 срещу 11. Ако подходим сериозно и изпълняваме функциите на треньора, имаме шансове. На терена не играят имена. Показали сме, че срещу силни съперници сме играли силно”, заяви Марто Петров.

“Няма какво да казвам на по-младите в отбора, те сами могат да си преценят къде са силните и слаби страни на всеки играч на Англия. Това са мачовете, в които трябва да изпъкнат, това са двубоите на истината. Докато имаме шансове винаги ще се борим. В такъв мач срещу Англия нека оставим местата в класирането, това е мач за историята. Ако успеем да извлечем максимума и спечелим, това ще ни донесе голямо самочувствие както на нас, така и на феновете, които загубиха увереност заради слабите резултати. Това е мач на честта, играеш срещу родината на футбола. Няма от какво да се притесняваме, да се страхуваме и да гледаме класиранията”, завърши нападателят./БЛИЦ