Бившият национал Мартин Петров откри новия семеен сектор на Националния стадион „Васил Левски“. Той коментира предстоящата световна квалификация с Швеция и трансфера на Димитър Бербатов в Керала Бластърс.

„Няма как да коментирам защо Бербатов избра Индия. Това са лични работи. Вчера се чухме и му пожелах успех. Казах му, че ако търси някой да му води слона, да ми се обади“, коментира Марто.

„Надявам се най-сетне да победим тези шведи. Винаги има първи път. Не е невъзможно да спечелим. Националният отбор има потенциал. Срещу Холандия направихме хубав мач, но лошото е, че след това загубихме от Беларус. Още ни липсва постоянство“, допълни бързоногият врачанин.

„Аз също имам деца и се радвам, че се такава трибуна дава възможност на родителите, защото знаем за какво става въпрос по нашите стадиони и как много хора не биха посмели да заведат детето си на футболен мач. Разбира се, че бих довел децата си на мача с Швеция, стига да имат желание“, сподели бившият играч на ЦСКА, Сервет, Волфсбург, Атлетико Мадрид, Манчестър Сити, Болтън и Еспаньол.