Звездата на ЦСКА Мартин Петров, който не взе участие в днешната контрола срещу "Ботев" във Враца, похвали домакините за организацията, която бяха създали. "Червените" спечелиха с 3:2.

"Хубав мач, поздравявам домакините за перфектната организация. Хубав терен, който спомогна за добрата атмосфера. Това са мачове, в които се дава шанс на футболисти, които по-рядко получават възможност за изява. Винаги, когато имам възможност, присъствам на мачове на "Ботев" (Враца). Знам откъде съм тръгнал и никога няма да го забравя. Пожелавам на "Ботев" да се завърне в "А" група. От това, което видях днес, врачани се опитват да се надиграват дори с отбор като ЦСКА.

Играеше ми се в този мач, но треньорът прецени да ни запази за шампионатния мач срещу Черноморец в понеделник. Исках и имах желание, но с оглед на започващия шампионат, така е преценило треньорското ръководство. Целите за ЦСКА винаги са едни и същи - играе за първо място. Какво е състоянието на отбора, ще си проличи в шампионата. Предстои ни труден мач срещу отбор с доказан треньор", коментира Мартин Петров.