Националът Мартин Райнов прекрати договора си с Локомотив (Пловдив) и премина в родния Берое. Халфът сподели пред БЛИЦ СПОРТ, че е прекарал много добра година при "смърфовете" и благодари на собственика Христо Крушарски и бившия треньор Илиан Илиев. Райнов обаче призна, че не е бил в много добри отношения с настоящия наставник Едуард Ераносян.

"Изкарах много добра година в Локомотив (Пловдив). Бяхме страхотен колектив. Благодаря на всички момчета, на собственика Христо Крушарски и на Илиан Илиев. Желая им всичко най-хубаво.

Сам пожелах да си тръгна от Локомотив. С Едуард Ераносян не се харесвахме. Имахме един разговор на четири очи, но няма да кажа какво сме си говорили", сподели Райнов пред БЛИЦ СПОРТ.

"Радвам се, че подписах с Берое. Имах предложения от чужбина, но предпочетох Стара Загора. Говорих с треньора Ферарио Спасов, познавам се със собствениците. Надявам се да успеем да завършим първата част от първенството в Топ 6. Да записваме победи, а аз с играта си да помогна и да заслужа още повиквателни за националния отбор", допълни халфът.

"Не съм имал никакъв контакт с хора от ЦСКА. Никой нe ми е звънял и никой не ме е търсил за трансфер на "Армията", завърши Райнов.
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ

Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Зимна подготовка 2017