След като пропусна последните 6 срещи за отбора си голмайсторът на Септември (Симитли) Мартин Тошев за пръв път ще започне титуляр в последните близо два месеца.

Роденият в село Крупник юноша на ЦСКА ще води атаката на отбора си тази неделя в регионалното дерби с Беласица. Тошев влезе в игра за 20 минути при гостуването на Балкан (Варвара) (0:0) и според наставника Спас Стоименов той е влязъл в нужната форма.

Със сигурност срещата с Беласица ще пропусне титулярният вратар Станислав Карадалиев, който бе наказан за 1 мач, заради червения картон във Варвара. Вместо него в рамката на вратата ще застане Димитър Христов, който дойде през лятото от Крупник.

Отборът от Симитли отново ще бъде в неделя без ключови фигурни, пише още e-79. Трайно контузени са Радослав Митревски, Даниел Дюлгеров, Марио Николов и Ибрахим Стамболиев. За този мач няма да бъде възстановен и Антонио Ласков. Въпреки кадровите проблеми поне за сега отборът от Симитли, който играе с лиценза на Перун (Кресна), прави добри мачове. В последните срещи много стабилно играят Асен Топузов, Мартин Иванов и Иван Балтов и затова не случайно отборът е без загуба тази есен.

В последния 15-и кръг Септември, който се подвизава в Югозападната "В" група под името Перун (Кресна), гостува на друг от фаворитите в групата - Сливнишки герой. Във временното класиране Септември е на 3-ото място с 29 точки, лидерът Пирин (Благоевград) има 35, а втори с 31 е Сливнишки герой.