Бразилският защитник Фелипе Машадо е пред сензационен трансфер в Левски, пише в днешния си брой в. "Топспорт". Играчът от страната на кафето е недоволен от многото критики, които се изсипаха по него в последните седмици. Това го е накарало да поиска да напусне "армейците". Както е известно, Левски вече осъществи през зимата подобен трансфер, прибирайки на "Герена" португалеца Да Коща.

Мениджърът Петър Миладинов, потърсен от изданието, не потвърди, но и не отрече новината. "Машадо е контузен и желае веднага да се прибере в Бразилия. Не иска да остава в ЦСКА, щял да си търси отбор в родината. Не знам за интерес от страна на Левски, но знае ли се, бразилска му работа!", заяви Миладинов.
 
В същото време в. “Тема спорт” твърди, че ЦСКА няма да остави Машадо си тръгне без трансферна сума. Бразилецът има договор за още една година и на няколко пъти моли шефовете на клуба да разтрогне по взаимно съгласие. “Червените” обаче със сигурност ще искат трансферна сума за Машадо, който според тях има оферта от друг клуб, но иска да премине в него като свободен агент./БЛИЦ