Третодивизионният Суворово победи Девня с 1:0 на собствения си стадион в среща от 12-ия кръг на Североизточната "В" група. Единственото попадение в срещата падна в 92-ата минута от дузпа, а негов автор стана Ивелин Колев.

Мачът ще се запомни с якото меле, което си спретнаха двата тима заедно с привържениците на Девня и домакините от Суворово. При резултат 1:0, 30 секунди преди да изтече даденото от рефера 3-минутно продължение, защитник на гостите влезе зверски в краката на играч на домакините, при което състезателят на Суворово Дидо Венков удари с глава провинилия се футболист в стил Зинедин Зидан - Марко Матераци.

Точно в този момент играчите и резервите на гостите скочиха срещу Венков, като в мелето се включиха и футболистите, и феновете на домакините, разказва за случилото се "ВарнаУтре". На терена стана масов бой, към който се присъединиха и привърженици на Девня. Мелето трая около 5 минути, а отчаяните опити на единствения орган на реда - полицай от местното управление, не успяха да успокоят страстите на стадиона в Суворово. В крайна сметка след масовия бой на терена можеше да се видят хора с разбити носове и насинени очи.