ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Масово меле между играчи на двата отбора прекрати контролата на Славия с израелския Секция Нес Циона точно след края на първото полувреме при резултат 0:0. „Белите“ искаха с тази проверка да запълнят празнината в програмата си, отворила се заради отложения мач от третия кръг на efbet Лигата срещу Лудогорец.

Причината за мелето, придружено от удари и обиди от двата лагера, бяха действията на треньора на израелския тим, който напсува нападателя на Славия - Владимир Николов, тъй като искаше да получи обяснения за фаул на терена. В крайна сметка беше взето решение проверката да не продължи и беше прекратена.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

"Видяхме един треньор, който влезе на терена и започна да дърпа наши играчи. Техните футболисти скочиха. Няма нужда са де играе по този начин. След като няма култура, по-добре да не се играе и да се случват такива неща. Не на всяка цена трябва да се проведе мача. Записваха си с телефони. Може би търсиха провокация или нещо да се случи", коментира президентът на Славия Венцеслав Стефанов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!