Масов бой прекъсна за около 5 минути срещата в Левски между местния Левски 2007 и Бдин. Домакините спечелиха двубоя от 21-ия кръг на Северозападната Трета лига с 2:1. Те откриха резултата в 20-ата минута от дузпа, отсъдена за извършено от Денис Николов нарушение. Ивайло Иванов отбеляза от бялата точка. В 35-ата Любчо Тодоров удвои аванса на Левски 2007, съумявайки от дистанция да прехвърли стража на видинчани Ивайло Сайков. 

В 76-ата минута капитанът на Бдин Ивайло Иванов с глава прати топката в гредата. В 79-ата Калоян Цветков - Къро върна един гол, след което на терена настана масово меле. Наложи се да се намеси охраната, треньорите и делегатът, които се опитаха да въведат ред, разказват колегите от "Конкурент". За около 5 минути мачът беше прекратен. Денис Николов от гостите получи втори жълт картон, а вратарят на домакините Иван Георгиев беше изгонен с директен червен.

Кариана (Ерден) е убедителен лидер в Северозападната Трета лига с 53 точки. Следват Севлиево и Бдин с по 40, четвърти с 39 е Левски 2007.