Новото попълнение на „Левски” Жанвион Юлу-Матондо разкри пред директора на „сините" Георги Иванов тайната на ексцентричния си вид. Белгиецът шокира всички на „Герена", след като се появи с екстравагантна брада. Оказа се, че крилото е пуснал в по-свободен растеж окосмяването на лицето си за късмет. Той обяснил на Гонзо, че ще се обръсне чак след като вкара първия си гол с екипа на „сините".

„Предупредих го да не чака много, за да не му стигне брадата до пъпа", през смях обясни Гонзо, който получил уверение от Жанвион Юлу-Матондо, че много скоро ще вкара гол и ще се обръсне. Така обаче и не стана ясно дали белгиецът ще се лиши от брадата си и ако отбележи в някоя от контролите в Кипър, или обетът важи само за официален мач.

Иначе Матондо прави страхотно впечатление в първите тренировки в Кипър. Белгиецът демонстрира много качества, което не остава незабелязано от спортно-техническия щаб и футболистите. Крилото е много бърз и притежава отличен дрибъл и техника. На лице са всички предпоставки Жанвион да вкара доста голове за Левски, защото видимо белгиецът притежава много добър удар и играе отлично с глава. /БЛИЦ