Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Неделчо Матушев каза, че неговият отбор може да се смята за фаворит срещу Славия в предстоящия двубой от втория кръг на А група, защото „смърфовете” ще играят на собствения си стадион. Срещата е в събота от 20:00 часа. Матушев добави, че в отбора има колектив, настроението е добро и затова се е получил добрия резултат срещу "Левски" – 1:1.

„Има настроение, след това което направихме в София. Това не трябва да ни заблуждава обаче, всяка седмица трябва да работим, за подобряваме формата си. Има колектив и настроение. Хубавото е, че няма контузени, всички са готови за мача със Славия. Имахме 5 човека на проби, засега няма да привличане никой. Само по-класен футболист търсим, имаме нужда от централен нападател. Ще даваме шанс на нашите юноши”, коментира треньорът на Локомотив.

„Имаше голямо желание и в юношеския отбор срещу "Левски". Някои имат и нужните качества за първия отбор. Искам колкото се може повече наши деца да играят в отбора”.

„Предимство е може би за нас че ни подценяват, но не мисля, че това ще продължи, защото в България си знаем нивото. В една организация, когато има разбирателство, резултатите идват бързо. Фаворити сме ние срещу Славия, защото играем на наш терен. Искам феновете да ни подкрепят и да проявят търпение към футболистите . Ще си потърсим шансовете срещу Славия, ще гоним победата”, добави Матушев.

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите