Треньорът на Локомотив (Пловдив) Неделчо Матушев даде пресконференция преди предстоящия мач с Хасково. Срещата от 3 кръг на „А“ група е в събота (2 август) от 18:00 часа. Всички играчи са на линия, единственото изключение е контузеният Богомил Дяков.
 
„Нищо по-специално няма в подготовката ни за мача с Хасково. Това е един сериозен и много подреден отбор. Тим, който играе с ентусиазъм пред своя публика. Победи и Лудогорец. Надявам се да се получи един хубав двубой, от който ние да излезем печелившите,“ обяви Матушев.
 
„Всичко в отбора е нормално и спокойно. Както всички знаете, имаме ново попълнение - Мартин Камбуров. Надявам се с неговия голмайсторски нюх да помогне на отбора в този труден момент. Само може да го приветстваме за решението му и смятам, че всички локомотивци, които обичат и работят за Локомотив са щастливи от неговото завръщане“, добави треньорът.
 
„На този етап не може да говорим за цели. Ние следваме нашата визия - да изградим Локомотив такъв, какъвто всички искат да го виждат. Постоянно да побеждава, да играе атакуващ футбол и да бъде непримирим“, коментира Неделчо Матушев.