Треньорът на Пирин (Благоевград) Неделчо Матушев остана доволен от представянето на тима си в мача срещу Черно море, въпреки допуснатото изравняване в добавеното време на двубоя за 1:1 и не успя да вземе три точки при завръщането си в „А” група.

„Жалкото е, че накрая ни изравниха. Аз не мога да бъда недоволен като за първи мач в „А” група от дълго време. Имаше голямо напрежение, играем с носителя на Купата. Жалко, че допуснахме да ни изравнят накрая. Ако продължаваме по същия начин, това напрежение ще отпадне, отборът ще изглежда още по-добре и по-уверен“, заяви Матушев.

„Най-доброто е колективът, който имаше отборът, македонският дух. Всеки един се раздаде максимално за своите възможности, мога само да ги поздравя”, продължи треньорът на Пирин.

„Смятам, че младите се представиха на ниво. Може би от неопитност това, което стана. Надявам се, че някои от тези млади футболисти тепърва ще започне да се говори за тях, имат качества. Най-доволен ще съм, ако успеем да контролираме дълго време топката и изчакваме нашите положения, които ще дойдат”, допълни специалистът.

„Целите са първо да изградим един добър отбор, който публиката да го харесва и да побеждава, и най-вече да запазим мястото си в А група. Трябват ни още 2-3 футболисти с опит като Маркиньос, които да помогнат на младите. С привличането на Бергонси младите ще изглеждат още по-добре“, завърши Матушев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015