Футболистите на ОФК Пирин (Благоевград) ще се опитат да поднесат изненадата в предстоящия мач срещу Черно Море и да вземат трите точки. Срещата от 10-ия кръг на "А" група е утре от 16:15 часа на стадион "Тича".

Треньорът на "орлетата" Неделчо Матушев изрази мнението, че предстои тежък двубой срещу един много силен домакин, но и Пирин ще има своите шансове. „Дано съдбата ни върне загубеното в последната минута от мача в Благоевград и да вземем максимума утре“, заяви Матушев.

„Дано успеем и отмием малко от срама от отпадането за Купата на България, което се прие доста тежко от всички нас“, добави треньорът на Пирин, който и след поражението с 0:1 от Несебър не удовлетвори искането на феновете да си подаде оставката.

Контузени състезатели в състава на Пирин няма, но през дните прекарани покрай морето няколко състезателя се простудиха и са с висока температура. Лекарският щаб все пак им дава зелена светлина за двубоя с Черно море.

"Орлетата" са на дъното в "А" група с едва 3 спечелени точки до момента, а "моряците" имат 11 в актива и заемат 6-ото място.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016