Заем от 20 000 лева е било принудено да изтегли семейството на Радослав Василев, информира "Стандарт". Нападателят на Славия бе опериран през септември в Италия. "Белите" са поели разходите по хирургическата намеса и самолетните билети. Таранът трябва да се възстановява два месеца на Апенините. От "Овча купел" обаче са го отрязали от тези разходи. Затова родителите му е трябвало да потърсят помощта на банка, за да може той да се изправи бързо на крака.

Процедурите, които му правят, струват 10 000 евро, обявиха близки до семейството пред "Стандарт". 25-годишният младок, който попадна и в сметките на националния селекционер Ивайло Петев, цака сам и за хотел - по 750 евро на месец.

Семейството на Ради Василев направи още един разход, за да го зарадва. На 12 октомври майка му и приятелката му са се появили ненадейно в Италия. Това е бил подаръкът му за рождения ден. Иначе с него е баща му, който води разговорите с лекарите. Нападателят имаше проблеми с коляното още от края на миналото първенство, а лечението по време на подготовката не даде резултат.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016