Ганаецът Майкъл Тевия надигна вой за пари на "Герена". Африканецът търси с всички сили и средства три заплати, които му дължи бившият му клуб Локомотив (Мездра).

Както е известно, Тевия премина в Левски по време на зимната пауза, като преди да подпише със "сините", е бил убеден от ръководството на "железничарите", че ще си получи парите.

Според запознати става дума за около 10 000 лева. От Мездра обаче не плащат на Тевия, а халфът се опитва да вземе дължимото от Левски. Логично "сините" отказват да платят дълга на Локомотив към африканеца. От "Герена" информираха пред "Меридиан Мач", че Тевия е пробвал да си потърси правата и чрез БФС, но му е било отговорено, че след като е подписал договор с Левски, дългът на Локо (Мз) е отпаднал.

Междувременно стана ясно, че от ръководството на бившия тим на младока - Акра (Гана), са поискали процент от парите, които Левски е платил за него. Африканците са изпратили три факса за това - до "Герена", Мездра и БФС. Босовете на Акра търсят 3% от стоте хиляди лева, платени за Тевия. /БЛИЦ