Георги Илиев-Майкъла отново е на хоризонта. След като ЦСКА загуби срамно от Литекс с 0:2 със слаба игра директорът се изниза от стадион “Българска армия” двайсетина минути преди края на двубоя. Венци Живков веднага прехвърли топката и попита къде е Майкъла, за да отговори за състоянието на отбора, след това се стигна и до въпроса, къде са спортните хора в ЦСКА.

“След една загуба, макар и такава не трябва да се стига до рокади. Но при издънка срещу Черноморец със сигурност ще има промени. Ние имаме кредит на доверие и той не трябва да се прекрачва”, заяви Георги Илиев, цитиран от “Меридиан Мач”. “Питайте спортно-техническото ръководство защо сме толкова слаби в защита. Няма никаква организация, а има тактически проблеми. Аз не искам да съпоставям Стойчо Младенов и Миодраг Йешич, но е факт, че същите защитници и вратар играеха много по-силно през есента”, допълни Майкъла.

“Като видях представянето на Бандаловски, бих го махнал веднага. Питайте треньора защо е капитан на ЦСКА. В момента лентата не трябва да е на ръката му. Той се мисли за голяма звезда и е виновен за голяма част от изгубените точки. Много съжалявам, че един месец се бях отдръпнал от отбора и се грижех основно за стадиона. Но ето, че моята работа съм си я свършил, върнахме се на “Армията”. Казах още преди, че Йешич не трябва да прави толкова много промени в състава по време на подготовката. Тогава всички написахте, че съм му се бъркал в работата. А ние на него не сме му казвали нищо. Дори целта му не е да ни направи шампиони”, каза още бившият футболист.

На въпрос, нормално ли е Йешич да казва, че е извадил Платини и Варела, за да ги запази за следващия мач, тъй като загубата от Литекс вече е била ясна, Георги Илиев отговори: “Ужас. Разбира се, че не е нормално. Много пъти съм искал да обясня какво е ЦСКА. Ние сме отбор, който винаги се бори до край. Как ще се отказваш в 70-ата минута?! Какво прави Роко Перота?! Питайте Йешич и Паро Никодимов. Резултатите от работата на Аспарух Никодимов все още не се виждат. Всеки получава пари въз основа на свършената работа”, завърши Георги Илиев./БЛИЦ