Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев коментира представянето на тима в първенството до този момент, селекцията, както и нападките към Стойчо Младенов от страна на легендите на клуба. Майкъла заяви, че футболистите при „червените” са станали прекалено много. Както е известно, от началото на сезона досега на „Армията” бяха взети цели 17 играчи, а поне още толкова минаха на проби.

„ЦСКА има суперфутболисти. Доказаха го с разгрома над Хоризонт с 4:0. Виждате, че когато всички в клуба са оставени на спокойствие, нещата се получават. Оттук насетне ще става все по-добре. ЦСКА ще се върне там, където му е мястото. Имаме играчи за първата тройка, а не за деветото място, където се намираме сега. Никаква изненада не може да има срещу Пирин (Гоце Делчев), трябва да бием задължително там”, коментира Майкъла пред „Тема спорт”.

Илиев добави, че някои от легендите на клуба не са прави да нападат треньора Стойчо Младенов, а по-скоро трябва да се стремят да му помагат. В последно време нападките срещу Екзекутора на Ливърпул зачестиха, като те най-много идват от Аспарух Никодимов-Паро и Георги Димитров–Джеки.

„Легендите не са прави да нападат Стойчо Младенов. По-добре да се опитат да помогнат с нещо. Няма нужда от интриги в този момент", каза Майкъла.

"Явно Александър Томов иска да събере отбор, който да спечели титлата и да участва в Шампионската лига. Но футболистите в отбора сега са много. Те си решават, така са преценили. Имат си проект за ЦСКА, според който работят”, каза още бившият изпълнителен директор на „червените”.

Майкъла съобщи, че не е присъствал на тържеството по случай 65-годишнината от първата титла на ЦСКА, тъй като е бил в Лондон.

"Детето ми завърши висшето си образование и получи британски паспорт", сподели Георги Илиев.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ