Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла похвали Александър Томов. При гостуването си на Крум Савов в предаването "Зона Спорт" по bTV Action Майкъла защити и Тодор Батков. Илиев говори за актуалната ситуация в любимия му ЦСКА и каза какво го притеснява в предлагането на акции на клуба.

"Да, ще си купя. Нормално е. След като ЦСКА е първият клуб, който излиза на борсата, ясно е къде ще отидат парите – за задължения към НАП, школата... Друго ме дразни мен, че политиката за популяризиране на тези акции е много непрофесионална. Трябваше да се направи една пресконференция със сдружението "ЦСКА Завинаги". Все пак там са само сериозни бизнесмени, нормално е да извадят по 3000 лева. Хората с по-малко пари ще си купят, ако Стоичков, Бербатов, Мартин Петров си купят. Озадачава ме, че тези хора не са си взели акции. Футболистите, Стойчо Младенов, те защо не кажат - "Да, ще купим 1000 акции". Никой не го казва, не казва и колко ще вземе. Стойчо Младенов си бил взел акции под вид на заплати, така се говори. Ама това е друго нещо. Да купиш нещо, значи да влязат пари в касата на клуба", заяви Георги Илиев.

Майкъла коментира и темата с лиценза и защо всяка година той е толкова проблемен: "Не знам защо чак такова внимание се обръща на този лиценз. Има отбори с по 500-600 хиляди лева задължения и пак се борят за лицензи. За тази година май няма проблем с лиценза, след като и НАП даде писмо, че всичко е наред. Да, поредното разсрочване е, но няма бизнес, който да няма разсрочване, да не е на кредит. И за Батков, и за Томов е много трудно. Процедурата е тежка. Натрупването е от години", коментира Майкъла.

"Много повече от 100 000 лева имам да взимам аз от ЦСКА, но се разбрахме. Точно 5 минути ми беше разговорът с Александър Тодоров. Няма за пари да спирам лиценза на ЦСКА, но си ги чакам. Чакам си всичките пари. Никога не съм искал хората да не си търсят парите, но да си ги разсрочват. Може да опростиш някаква част, но е нормално да си искаш парите", каза още Георги Илиев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ