Публиката е в правото си да освирква отбора и да недоволства. Сега Левски играе с Беласица и би трябвало да спечели, освен ако отборът отново сам не реши да се проваля.

Евентуална загуба на точки ще се отрази зле на "сините", тъй като лидерът ЦСКА има лесен мач с Ботев - отбор, който не е ясно дали изобщо ще го има. ЦСКА върви добре, но все още не са започнали сериозните мачове. Любо Пенев тепърва учи някои хора на тактическа дисциплина. Той работи страшно много за отбора и не му е лесно. Тежко е да учиш играчи на по 25-26 години, как да спират топката.

Голямото дерби за третото място ще бъде между Литекс и Локо (Сф) в Ловеч. И двата отбора не се представиха добре в предишния кръг. Загубата на Локо (Сф) бе очаквана, защото бе крайно време червено-черните да сбъркат. Липсва им манталитет, а освен това Локо (Пд) ги надигра. Литекс загуби по същия начин от Левски, не успя да спечели и мача с Черно море във Варна. Ловчанлии по принцип губят дербитата през този сезон и се ориентираха към спечелване на Купата на България. Отборът стои добре, но му липсва агресия в играта и ефективност. Играе се надменно, но съперниците няма как да се победят сами. Защитата и вратарят на Литекс са безобразни и нямат място в този тим.

Другият претендент за третото място Черно море гостува в Мездра. Това е много важен мач за гостите, ако искат да се преборят за третото място. Подобни срещи не трябва да са трудност за Черно море. Интересен двубой е и този между Сливен - Черноморец - дерби между Лечков и Балъков. Сега е моментът да видим кой на какво е научил футболистите си. Сливен постигна добра победа срещу Ботев в Пловдив, с която повдигна самочувствието си.

Останалите три мача са със значение за битката за оцеляване в "А" група. Пирин гостува на Славия и няма какво да губи, докато белите са под напрежение заради четирите поредни загуби. Опашкарят Миньор отива на "Лаута" срещу Локомотив (Пд) - отбор, който играе добър футбол и притежава класен треньор като Садъков. Миньор също играе добре, но домакините са по-силният тим. Въпреки това мачът няма да е никак лек за пловдивчани, защото гостите се борят с всички сили за оцеляването си. Прекият двубой между два застрашени от изпадане отбора е във Варна, където Спартак приема Вихрен. Домакините играят сполучливо напоследък, а и като цяло и двата отбора имат потенциал. Липсата на точки обаче е сковала и съперниците. Спартак трябва да печели домакинските си мачове, ако иска да остане в групата.

Надявам се най-сетне в този кръг да има по-нормално съдийство. Има неграмотни рефери, които нямат представа кога има нарушение и кога симулация. Просто толкова си могат, което съсипва футбола, посочва бившият футболист на ЦСКА. /БЛИЦ