Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла заяви, че до края на тази седмица се очаква да бъдат преведени последните пари за терените на юношите. По думите му сумата вече възлиза на по-малко от оповестените преди няколко дни от самия него 700 000 лева.

"Тази седмица очаквам да се преведе последната вноска за терените на юношите . Те ще бъдат четири на брой. Ако всичко е наред, се надявам колкото се може по-бързо те да бъдат завършени и да има къде да тренират децата. Сумата вече не е 700 000 лева. Много по-малка е. Но нека не коментираме цифрите и на колко точно възлиза тя", сподели пред "Тема Спорт" бившият защитник.

Георги Илиев засипа с похвали съперника на ЦСКА за Купата Чавдар (Етрополе). "Очаквам да стане един истински празник в Етрополе. Излизаме срещу един отбор със страхотна школа и база. Нищо, че се намират в "Б" група. Смятам, че Чавдар заедно с Литекс и Лудогорец, могат да бъдат давани само за пример и имат най-добрите школи. Всичко това се дължи на Емил Димитров. Това е един много сериозен бизнесмен, който освен това обича и ЦСКА. Смятам, че точно хора като него имат място на "Армията", допълни Майкъла.