Бившият изпълнителен ди­ректор на ЦСКА Георги Илиев е уверен, че армейците няма да допуснат поражение в предстоящия сблъсък с Лудо­горец. Пред „Тема Спорт“ той сподели очакванията си за дербито, като не спести известни критики към ръко­водството.

„ЦСКА няма да загуби от Лу­догорец. Сигурен съм, че Стойчо Младенов е измислил начин как да неутрализира противника. Негативната му поредица безспорно тежи, но дойде време да й се сложи край. Сега отборът е в пъти по-добър от миналата година и ще се представи далеч по-достойно. Единственото притеснение може да е свър­зано със защитата. Тя е бав­на, липсва й повратливост, което срещу Лудогорец би коствало много. Много кри­тики се изляха по Апостол По­пов, но аз смятам, че той ще се справи, защото е дос­татъчно опитен футбо­лист“, коментира Майкъла.

„Очаквам от младите надежди Буш и Силва да пове­дат отбора напред. Отго­ворността върху тях е голя­ма, но те показаха нужните качества и ще се представят на ниво. Трябва да бъде отли­чен и Сънди, който е прекра­сен футболист за родните стандарти. Като цяло разли­ката между двата клуба бе намалена през това лято и ЦСКА ще е далеч по-адеква­тен противник“, добави Или­ев.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите