Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла заяви, че единственото, което трябва на “червените” е собствениците да помагат повече. Той изрази задоволство от победата с 5:0 над Пирин (ГД) в мача от 14 кръг на “А” група и похвали работата на треньора Стойчо Младенов.


„Имаме много работа. Всеки си върши работата, и нямаме проблеми. Стойчо Младенов се справя блестящо, другите неща вървят добре, очаквам и собствениците малко повече да ни помагат, и мисля, че няма да имаме никакви проблеми.“


„Много аматьорско. Издал съм заповед да не излизат такива неща от клуба, абсурдно е за професионален клуб,“ отсече Майкъла за изтеклата от ЦСКА информация за заплатата на Стойчо Младенов.


„Доволен съм от играта. Играха мобилизирани, концентрирани, така трябва да излизат всеки мач,“ каза Майкъла.


„Мишел Платини е доста сериозен футболист, прави разлика от доста от другите отбори. Такива хора трябват на ЦСКА. По-добре да има такива трима-четирима, отколкото други 20”, похвали Илиев автора на хеттрик - Платини.


„Този Гуцев трябваше да го изгонят много рано, той само безобразно риташе Платини. Много посредствен футболист, съдията трябваше много по-рано да реагира. Не очаквам да се види това на видеозапис, за да има наказание. В България има много симулации, днес поне 70% от нарушенията бяха симулации”, завърши директорът на ЦСКА.