Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Сериозен удар понесе отборът на ЦСКА ден преди вечното дерби с Левски. Един от стълбовете в тима - Райс Мболи, със сигурност ще напусне "Армията" през лятото. Това съобщи мениджърът на играча Мирчо Димитров пред в. “Меридиан Мач”.
 
Стражът е непреклонен в намерението си да се раздели с "червените" и в момента оглежда вариантите за продължаване на своята кариера. Алжирският национал е собственост на Криля Советов и играе в ЦСКА като преотстъпен. От ръководството на лидера в "А" група пък дадоха да се разбере, че ще направят всичко по силите си, за да задържат вратаря в отбора и през следващия сезон.
 
"Едно мога да кажа в този момент - със сигурност Райс напуска ЦСКА. Вече няма никакъв шанс той да остане. Казвам го толкова категорично, защото самият Мболи няма желание да продължи да играе в ЦСКА. Той е щастлив в клуба, но му е време за по-голяма крачка извън България. Рано е да ви кажа къде ще продължи кариерата му. След края на сезона ще има повече яснота", коментира Мирчо Димитров, като намекна, че вече има няколко варианта, от които се избира най-подходящият за бъдещето на стража.