Треньорът на Любимец Красимир Мечев заяви след загубата с 0:5 от Локомотив (Пловдив), че не трябва да се търси нещо нередно в двубоя, в който избраниците му действаха доста странно при попаденията на домакините.

На въпрос защо неговият отбор не е успял да се вдигне, както в други мачове, а вместо това е пуснал толкова много голове, Мечев каза: "Не търсете нередни неща в този мач", след което продължи: "Локомотив ни вкара един гол и играта ни падна. Това е необичайно. Отборът стана неузнаваем. Гардът ни падна. Може да кажем на футболистите да играят, може да ги наредим по терена, да ги подготвим физически, но не може да ги накараме да играят с желание."

"Нямам обяснение защо стана така. Задържахме топката и с човек по-малко. После останахме и с още един по-малко. Трудно е срещу отбор като Локомотив (Пловдив)", добави Мечев.

"Вярвам, че ще успеем в "А" група. Опитваме да се освободим от напрежението, да вдигнем футболистите. Виждате какво става – наш нападател играе бек. Светльо Петров, който е халф, играе бек. Налягат ни проблемите, но да бъдеш футболист означава да имаш характер. Един гол се връща, и два гола също се връщат. Трябва ни характер, за да имаме успехи", обясни още наставникът на Любимец.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ