Септември (Симитли) и Чавдар (Етрополе) завършиха 3:3 в мач от първия кръг на Западната "Б" група. Главният рефер Богомил Маринов отмени 3 гола за домакините и показа червен картон на Тихомир Костурков.

Още във 2-ата минута бе отменен първия гол за Септември. Тогава капитанът Георги Караканов удари греда, топката се върна в Атанас Николов, който направи добавка, но се оказа, че е бил в положение на засада и попадението му не бе зачетено. Пет минути по-късно Методи Илиев сбърка фатално, като при опита си да върне назад топката направи извеждащо подаване към Благой Пасков. За юношата на ЦСКА не беше трудно да вкара, озовал се очи в очи със Веселин Ганев за 0:1.

След още 10 минути игра грешка в средата на терена позволи на Ивайло Чочев да надбяга отбраната на Септември (Симитли) и да прати топката за втори път в мрежата на Ганев за 0:2. В 22-ата минута дошлият от Вихрен в Септември (Симитли) Андон Гущеров със странична ножица бе близо до намаляване на резултата, но ударът му мина над вратата.

В 27-ата домакините стигнаха до попадение макар да беше автогол на Пашов. Тогава Марио Николов изпълни фаул отдясно, Караканов плонжира в наказателното поле на Чавдар, топката удари Пашов, след това се отби в лявата греда и влезе във вратата на Яначков за 1:2. Минута преди това неправомерно бе отменен гол на Цветан Николов, срещу когото бе отсъдена несъществуваща засада, пише е-79. В самия край на полувремето Тихомир Костурков засече подаване на Атанас Николов и изравни за 2:2.

Гостите отново излязоха напред в резултата в 53-ата минута, когато преотстъпеният от ЦСКА Томи Костадинов получи пас в наказателното поле и майсторски финтира стражът на домакините за 2:3. В 76-ата минута за втори жълт картон бе изгонен Тихомир Костурков от Септември. В намален състав домакините стигнаха до изравнителното попадение в 89-ата минута, чрез опитния си нападател Атанас Николов. Преди това вратарят на гостите на два пъти се намеси решително и спаси мощни удари на Караканов, а гол на Калоян Стоянов отново бе отменен. Така двубоят завърши без победител при резултат 3:3.

СЕПТЕМВРИ (Симитли) - ЧАВДАР (Етрополе) 3:3
0:1 Благой Пасков (7), 0:2 Ивайло Чочев (17), 1:2 Георги Пашов (27-автогол), 2:2 Тихомир Костурков (45), 2:3 Томи Костадинов (53), 3:3 Атанас Николов (89)