Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Съдията Богомил Маринов заяви, че е огорчен от атаката на кмета на Каварна Цонко Цонев, който в интервю за вестник "ШОУ" го причисли към поръчковите рефери в българския футбол. Благодетелят на Калиакра обвини Мечката, че е закопал тима му през миналия сезон в мача с Локомотив (Пловдив), който "смърфовете" печелят с 3:1 в Каварна.

"Цонко Цонев не знам за какъв се мисли. Не може да напада съдиите с такива думи. Искам лично да му кажа, че ако наистина е наговорил тези грозни неща по мой адрес, аз лично ще го съдя. Не може да се хвърлят такива обвинения. Призовавам го, щом е толкова отворен - да отидем на детектор на лъжата и да видим кой крив, кой прав", заяви огорченият Богомил Маринов пред БЛИЦ.

"Заради такива като него се отказах от професионалното съдийство. Уж се оттеглих, за да имам по-малко главоболия, а те продължават да забъркват името ми в интриги. Огорчен съм. Направо ми идва да отида в Афганистан. Там поне хората имат морал, имат ценностна система", продължи Мечката.

"Не може постоянно да се излиза пред медиите и да се нападат съдиите. А в същото време няма кой да ни защитава нас - реферите. И искам да призова Цонко Цонев да се видим също и пред камерите, да се гледаме в очите и да си говорим истината. Той нека да си гледа в своята градина. Аз ли съм му виновен, че падна с 1:7 от Черно море. Аз с такъв резултат не съм губил дори и в квартала. А също така, ако иска, съм навит да направим футболен двубой - аз срещу него. И да видим тогава той какви футболни качества има", отправи призивът си към Цонко Цонев Богомил Маринов.