Димитър Телкийски и Елин Топузаков са побеждавали новия си отбор Апоел (Рамат Ган), не само с екипа на Апоел (Тел Авив), но и с този на Левски.

През сезон 2003/04 "сините" имат за съперник именно израелците в първия кръг на турнира за Купата на УЕФА. В първата среща Левски печели гостуването с 1:0 с попадение на Борислав Димитров. Двубоят обаче не се играе в Израел, а в Словакия заради наложено наказание на Апоел (Рамат Ган) от УЕФА. На стадиона в Дунайска стреда Елин Топузаков е титуляр и играе 90 минути. Димитър Телкийски е резерва, като се появява на терена в 62-ата минута, заменяйки Константин Головской.

На реванша в София "сините" побеждават с категоричното 4:0. Попадения вкарват Георги Чиликов-2, Саша Симонович и Георги Иванов-Гонзо. В този мач Мечо и Топчо са титуляри. Централният защитник играе цял мач, а Телкийски е заменен в 63-ата минута от Борислав Димитров.

В следващата фаза Левски елиминира Славия (Прага), след което стига до сблъсъците с Ливърпул, загубени с 0:2 и 2:4. /БЛИЦ