Черно море отстъпи преди седмица на Берое с 0:2, което не се хареса на Илиан Илиев и феновете на варненци. Домакинство срещу ЦСКА 1948 изглежда като отлична възможност за изкупление. Все пак двата отбора демонстрират равностойно съперничество. Последните 4 двубоя завършиха при равен резултат. През 2021 година Черно море спечели два пъти, а единсвеният успех на „червените“ датира от края на 2020 година.

Илиан Илиев има някои проблеми, тъй като Пабло Гарсия е наказан, а Брено е с контузия. При столичани ситуацията е нестабилна, след като стана ясно, че много от качествените играчи няма да подновят договорите си. Това важи за Даниел Наумов, Генадий Ганев, Емил Виячки и Джонатан Перейра.

В сайта на inbet Черно море е фаворит, а победата за домакините е оценена на 1.54. а ставката за успех на гостите е 7.35. Равенството е с коефициент 4.05.

Предложенията на родния букмейкър за MEGABOOST и завишени коефициенти са:

  • Първи гол за Черно море (само единичен залог) – 1.97
  • Победа за Черно море и над 2.5 гола в мача – 2.80
  • ЦСКА 1948 да спечели едно от полувремената – 3.70
  • Да има дузпа в мача – 3.00
  • Първи корнер и първи точен удар за Черно море – 2.10

18+ Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на inbetcasino.com/отговорна-игра/