Мароканският защитник на Левски Юсуф Рабех отново се забърка в жесток скандал. В ранните часове тази сутрин той пак е шофирал пиян и в момента е в ареста, където този път се очаква да остане за дълго, тъй като по всяка вероятност ще бъде съден по бързата процедура.

Рабех е бил спрян от полицаи в центъра на София, където се наливал до ранни зори с приятели. Футболистът на Левски категорично отказвал да даде кръвна проба, опъвайки се на униформените. Полицаите веднага закопчали Рабех и го откарали в близък участък, където станало ясно, че съдържанието на алкохол в кръвта на мароканеца е 2,04 промила.

Ръководството на Левски готви жестока глоба за мароканеца, който уж беше дал обещание, че повече няма да шофира в нетрезво състояние и да се забърква в скандали. Преди няколко месеца Рабех и Рашид Тиберканин влязоха в улична разпра с таксиметрови шофьори в центъра на столицата. След това пък Юсеф беше заловен от полицията да кара пиян в Студентски град, където катастрофира със служебен автомобил на Левски. След това провинение той беше осъден условно на 4 месеца затвор, а освен това му бе отнета и шофьорската книжка. Присъдата му обаче ще влезе в действие само, ако през следващите 3 години африканецът бъде отново заловен в нарушение от органите на реда. Сегашното му провинение обаче е трето в рамките само на 2009 година, което означава, че този път няма да му се размине озоваването в затвора. /БЛИЦ