Италианският мениджър Мариано Бидзари напомни, че чака още пари от ЦСКА. Агентът претендираше за комисионна от порядъка на 100 хиляди евро за трансферите на Акуаро, Грегъри Нелсън и Фабрицио Грило, както и за съдействие по продажбата на Елиот Гранден в Англия. По-рано през деня стана ясно, че ЦСКА е изчистил взаимоотношенията си с БФС, плащайки натрупана сума от глоби за картони и изцепки на феновете.

"Както знаете, бяхме постигнали договорка с клуба преди десет дни да ми платят на няколко ежеседмични вноски останалите задължения. Те ми преведоха три транша досега. За жалост миналата седмица в сряда беще падежът, но от ЦСКА не ми платиха. Разговарях с ръководството и се разбрахме да го направят до днес. Ако това не стане факт, ще има последствия за клуба. Това означава отнемане на 6 точки от актива. Ако въобще не спазят договорката си с мен и не ми платят всичко до 21 февруари, може да последва и друга по-тежка санкция", алармира италианецът.

"Разберете, не аз решавам да се отнемат точки на ЦСКА. Това е решение на Дисциплинарната комисия на ФИФА. Ще ми бъде много тъжно, ако клубът бъде санкциониран, защото до този момент положиха усилия да се разплатят с мен. Тези пари ми се дължат от три години", завърши мениджърът./БЛИЦ