Бившият защитник на ЦСКА Пламен Крачунов се е разминал със сигурен трансфер в Чехия, научи БЛИЦ. Игралият за последно в Славия е бил пред подпис с елитния Теплице, но сделката е пропаднала в последния момент заради чакащи на опашката мениджъри.
 
Бранителят е тренирал няколко дни с отбора, а треньорът Давид Ваврушка го е одобрил. Пламен, който в момента е свободен агент, след като разтрогна с „белите”, даже и бил включен в групата за предстоящия зимен лагер на чехите.
 
Когато обаче се е стигнало до най-важното – подписването на договора, нещата се преобърнали на 180 градуса. Първоначалните условия, които били предоставени на Крачунов от мениджъри, били променени от ръководството на Теплице. Освен това агентите поискали и доста висока сума, както от клуба, така и от Пламен, която трябвало да получат при осъществяването на трансфера.
 
„Отделно ми казаха, че договорът ще е за две години и половина, а не за една и половина, както знаех предварително. При подобно развитие на нещата отказах да подпиша договора, въпреки че треньорът ме искаше. Събрах си багажа и се прибрах в България. Малко ми се развали настроението, защото всичко това се случи на рождения ми ден. Не е обаче болка за умиране”, заяви пред БЛИЦ Крачунов, който на 15 март 2014 година стана герой за ЦСКА във вечното дерби, наказвайки „Левски” за 1:0 в последната минута.