ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Мениджър №1 в момента в света Жорже Мендеш изправи "Левски" до стената, създавайки проблеми на Тодор Батков. Импресариото, който се грижи за трансферите на Жозе Моуриньо, Кристиано Роналдо и още няколко дузини многомилионни футболисти, заплаши да даде "сините" на ФИФА.

"Отиваме на съд", обяви Мендеш, който защитава правата на своя сънародник Жоао Силва. "Сините" предлагат на бившия нападател на Евертън 100 000 евро неустойка и той да разтрогне контракта си. Мендеш обаче е категоричен, че под 250 000 евро няма как клиента му да скъса с "Левски".

По договор Жоао Силва трябва да получава всеки месец на "Герена" 38 000 лева. Контрактът му пък е за този и следващия сезон. Това означава, че по него Силва очаква да получи близо 800 000 лева, което е космическа за българските стандарти сума.

Както е известно, много сериозно в преговорите с "Левски" се запъна и импресариото на Дъстли Мулдер и нищо чудно холандският защитник да бъде помилван и да остане на "Герена". Рамон Лопес пък вече разтрогна с клуба, като се очаква и от днес Кристовао Рамос да няма нищо общо със "сините".

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ