21-годишният нападател Ясмин Мешанович от Челик (Зеница) е отказал на белгийския Мехелен и чака трансфер в ЦСКА. Това твърдят медиите в родината му Босна и Херцеговина.

Нападателят има шест гола през този сезон за своя отбор, който е осми в класирането на местния шампионат.

Младежкият национал на Босна и Херцеговина има договор с настоящия си тим до лятото на 2014 година. Ако наистина ЦСКА иска да го привлече, ще трябва да плати около 300 000 евро на Челик (Зеница).

"Моят мениджър вече се е договорил с Мехелен. Те предлагат договор за 3 години, но проблемът е обезщетението, тъй като би трябвало да се плати определена сума на Челик, с който имам договор. Имам опция да отида и в ЦСКА, но не знам какъв ще бъде краят. Моето име непрекъснато се споменава в контекста за трансфер в чужбина, но не се занимавам с тези неща, докато не се получи конкретна оферта, удоволетворяваща всички страни", коментира Мешанович.

По този повод мениджърът на играча Адо Хусарич допълва: "Отказах офертата на Мехелен, която е наистина скромна за качествата на млад футболист, национал. Истина е, че се свързаха с нас от България, а ние ще знаем повече подробности след ден или два. Трябва да се има предвид, че ние имаме договор с Челик."