Иван Стоилов ще бъде новият треньор на третодивизионния Места (Хаджидимово). Ръководството на клуба е отправило покана за поста и към емблематичния за Пирин (Бл) и Беласица футболист Стойне Илиев-Професора, чиято съпруга е родом от Хаджидимово. В момента Илиев е треньор в школата на родния Пирин (Бл). Професора е отказала, тъй като предпочита да води набор в ДЮШ на „орлетата”, пише е-79.

Новият наставник на Места Иван Стоилов е бивш футболист на тима. Юноша е на ЦСКА. Минал е и през Пирин (Бл) и Пирин (ГД). Той заменя на поста досегашният играещ наставник в тима на Места Марио Метушев.

Най-сериозната задача пред амбициозния нов треньор е да овладее дисциплината в отбора. Места (Хаджидимово) е сред рекордьорите по наказателни картони въобще в България. В 10 от срещите си през есента Места завърши с човек по–малко и това се оказа проблем за представянето на отбора. През пролетта в Хаджидимово със сигурност предстоят много решителни мачове, като там гостува и лидера в Югозападната „В” група Марек.