Селекционерът на България U17 Методи Деянов смята, че момчетата му са можели да бият Испания с повече от един гол. Както е известно малките “лъвове” удариха с 1:0 Испания в Стара Загора.

"Доволен съм и от играта, защото момчетата напълно изпълниха поставените задачи. Раздадоха се. А са само на по 16 години... Мисля, че надиграхме противника, тактически стояхме отлично, създадохме много повече положения. Доволен съм и че издържахме физически, като се има предвид тежкия двубой с Полша в петък. И тогава направихме силен мач, но просто имахме малшанс", каза пред Viasport Деянов след триумфа.

"След мача казах на футболистите в съблекалнята, че както бързо забравиха загубата от Полша, по същия начин трябва да забравят и тази победа, защото още имаме недовършена работа. Не бива да се главозамайваме. За мен е важно, че отборът си повярва, видя, че противникът не е чак толкова страшен и резултатът не закъсня. Ние, българите, често се подценяваме. А както виждате, можем! Нито за миг не съм се съмнявал в тима!", завърши специалистът.