Неяснота около треньорския пост надвисна в Славия, след като Мартин Кушев стори логичното и подаде оставка заради серията от слаби резултати. Младият специалист обяви, че е готов да се оттегли след загубата с 0:1 от "Ботев" (Враца). БЛИЦ разбра обаче, че пред футболистите си Кушев не обелил нито дума след мача във Враца. На двубоя не присъства президентът на най-стария столичен клуб Венци Стефанов, който вече умува за наследник на досегашния наставник. Както вече стана ясно, сред фаворитите е Милен Радуканов. Не е изключено и завръщане на Велислав Вуцов, за което БТА съобщи. Сред вариантите са и специалисти от чужбина, които са предлагани на Стефанов от близки до него футболни мениджъри.

Ако ръководството на Славия реши да назначи Вуцов, това ще бъде втори негов престой в клуба. Ексцентричният треньор ръководи "белите" през сезон 2009/2010, но беше уволнен след загуба срещу Чавдар (Етрополе) за Купата на България.

Кушев пък се задържа по-малко от година и половина начело на Славия. Той започна добре през новия сезон в "А" група, но в последните кръгове "белите" така и не постигнаха победа, представяйки се лошо в 5 поредени мача в елита и срещу Любимец (2:2) за Купата. Именно серията от слаби резултати принуди Кушев да напусне.

От лагера на Славия споделиха още за БЛИЦ, че не е изключено Венци Стефанов да се довери на Войн Войнов, който до момента се водеше асистент на Кушев.

"Пълна мъгла е в момента при нас. Не знаем какво ще става. Г-н Стефанов още не се е явил при нас. Дори не знаем утре от колко часа ще тренираме", лаконично обясниха от "Овча Купел".

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА