Настоящото ръководство на ЦСКА е в пълно неведение и няма никаква информация за паричния поток от управлението на „Титан“. Става въпрос за суми от трансфери, които бившите шефове са извършвали при „червените“. Клубът разпространи съобщение до медиите, в което заявява, че: „Нито в архива на ПФК ЦСКА ЕАД, нито в счетоводството, има информация колко пари са получавани от трансфери, къде са отишли тези средства и дали въобще са постъпвали в касата на клуба през изминалите години.“

Освен това от ЦСКА призовават „Титан“ да закрият фирми, които са създали покрай управлението си, но носят инициалите на клуба. Такива са фирмите „ЦСКА финанс“ и „ЦСКА кетъринг“, чрез които бившите шефове са извършвали различни финансови операции. Една от извършените дейности от „ЦСКА кетъринг“ е преведена сума до вестник „7 дни спорт“, за което Агенция БЛИЦ първа съобщи.

Ето цялото обръщение от ЦСКА до медиите:
Уважаеми Дами и Господа,

НС и УС на ПФК ЦСКА ЕАД информират българската общественост относно това, че фирмите „ЦСКА финанс“ и „ЦСКА кетъринг“, нямат нищо общо с нашия Клуб. Те са били регистрирани като собственост на „Титан Спорт“ и са използвани за редица финансови операции, с които нямаме общо. Нито в архива на ПФК ЦСКА ЕАД, нито в счетоводството, има информация колко пари са получавани от трансфери, къде са отишли тези средства и дали въобще са постъпвали в касата на Клуба през изминалите години.

Ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД се обръща към собствениците на „Титан АС“ с призив да закрият всички фирми, които съдържат името и символите на клуба, или да сменят тяхната регистрация. Смятаме също така, че нямащите нищо общо с ПФК ЦСКА ЕАД две фирми („ЦСКА финанс“ и „ЦСКА кетъринг“), следва да предоставят необходимата информация за приходите от трансфери на футболисти през сезон 2012-13, включително и по време на повсеместната разпродажба през юни тази година.

Във връзка с изявление пред телевизия TV7, на бившия министър от правителството на Бойко Борисов Мирослав Найденов за финансиране на вестник „7 дни спорт“ с главен редактор Юлий Москов от ЦСКА, сме длъжни да заявим, че нямаме нищо общо с това, което представлява грубо нарушение на етичния кодекс на българските медии ( т.3/Редакционна независимост – 3.4 – Ние не приемаме каквито и да било лични, политически или финансови стимули, които могат да повлияят на нашата способност да предоставяме на обществото точна информация).

В ефира на TV7 – ексминистърът нападна журналиста Юлий Москов, след като водещите го попитаха "Краста ли е БАСТА?". "Проверих в интернет кой е измислил това. Оказа се, че е главният редактор на един спортен вестник - Юлий Москов. Не го познавам лично, но видях, че е взел 20 000 лева от "ЦСКА Кетъринг", за да плюе Емо Димитров и Стоичков, които създадоха "Възраждане" в името на ЦСКА. Такава е практиката - ГЕРБ наемат говорители, платени коментатори". Като друг пример за такъв, Найденов посочи името на Мишо Константинов. "И двамата с Юлий Москов обясняваха преди изборите, че ГЕРБ ще има абсолютно мнозинство, което не стана", допълни бившият земеделски министър.