"Лудогорец не е съдийски отбор, а играе честно на терена", заяви крилото на шампионите Михаил Александров, който коментира нападките чрез декларации между разградчани и ЦСКА.

"С появяването на Лудогорец "А" група стана доста по-интересна и доста по-завързана. Виждате по какъв начин се печелят шампионатите - в последните кръгове, в последни минути. Смятам, че българското първенство все повече вдига нивото си, въпреки че някои хора се опитват да го свалят. Добре се движим в първенството въпреки лошия ни старт."

"Гледаме да наваксваме и от осем точки намалихме разликата с ЦСКА на три. Ще опитаме в оставащите мачове до края на сезона да стопим разликата и да поведем. Не спират да говорят, че сме съдийски отбор, нямам предвид специално Стойчо Младенов в момента, а като цяло. И вече такова е всеобщото мнение на хората. А ние играем честно на терена", заяви Александров.

Според него отпадането на Лудогорец от Шампионската лига ще подейства мотивиращо на разградчани: „Всеки, който се е докоснал до този турнир е наясно, че колкото повече играеш в нея, толкова повече искаш да печелиш.”

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Шампионска лига - Група "В", резултати и крайно класиране

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа