Крилото на Лудогорец Михаил Александров застана пред медиите, след като премина медицински прегледи преди началото на зимната подготовка на шампионите. Той коментира целите на тима за 2014 г.
 
"Нямаше много време за почивка, но и на това сме доволни. Приятно е отново да се съберем заедно, тъй като имаме добър колектив. Сега ни предстои по-тежката част от подготовката“, заяви Александров.
 
„Още от жребия за Лига Европа сме на вълна Лацио и се надявам да преодолеем този противник. Гледах мача с Интер (1:0) по телевизията. С нови треньор тимът е променен“, коментира крилото.
 
„Вярвам, че сме по-силни като отбор, отколкото бяхме през лятото, тъй като вече имаме самочувствие. Надявам се обаче това да не ни изиграе лоша шега. Трябва да надграждаме над постигнатото“, допълни бившият юноша на ЦСКА.
 
„Шампионската титла няма да я коментираме, защото тя е постоянна цел. Надявам се да стигнем колкото се може по-далеч в Лига Европа. Предстоят ни доста мачове и тепърва почва трудното. Първата седмица, която се оформя в шампионата, е с доста качествени отбори и смятам, че това влияе върху тяхната класа", анализира Михаил Александров.