Футболният акционер Михаил Касабов навършва 69 години днес. Той посреща рождения си ден в Баку, където води делегацията на националния отбор за контролите с Танзания и Азербайджан.

Касабов е роден в София. Дългогодишен деятел в БФС и бивш заместник-председател на Левски.  Два пъти е бил временен президент на футболния съюз. Беше кандидат за президент на последния конгрес.

Още в средата на 70-те години на миналия век става почетен член на Байерн (Мюнхен), притежава сребърна и златна значка, връчена му от баварския колос.

Преди отпътуването за Баку Касабов е отказал на новия президент Георги Иванов пост в централата. Знак, който подсказва, че след завръщането от Азербайджан най-вероятно той ще се оттегли от БФС.

Футболният съюз поздрави Касабов със следния текст на сайта си:
"Днес своя 69-и рожден ден празнува временно изпълняващият длъжността президент на Българския футболен съюз Михаил Касабов. Той е роден на 22 март 1955 г. и още като студент започва работа почасово в Международния отдел на БФС през 1979 г., по-късно е началник на същото звено в централата в периода 1985-1987 г. През 1995 г. е избран за първи вицепрезидент на БФС".