Президентът на БФС Борислав Михайлов остана доволен от спечелената точка в световната квалификация с Дания - 1:1, но не и от съдийството. След края на двубоя селекционерът Любослав Пенев критикува рефера от Франция Тони Шапрон, който изгони Иван Бандаловски още първото полувреме. Шефът на БФС подкрепи мнението на наставника и дори заяви, че ще подадем жалба срещу съдийството.

"Заслужава да си честитим за тази точка. Момчетата заслужават. Беше тежък мач срещу един от фаворитите в групата. Това е отбор, който идва от европейско първенство", започна Михайлов.

"Радващо е, че публиката се върна на стадиона. Направихме евтини билети - 7 лева. По 3,5 евро за билет го няма никъде в Европа, дори в света. Надявам се делегатът на мача да не е разбрал какво се пее на български, защото освен, че наем на стадиона, трябва да плащаме и глоби", каза бившият вратар.

"Съдийството? Аз не го коментирам. И аз не съм доволен, ще подадем жалба", обяви Борислав Михайлов.

"Бандаловски игра добре, но сбърка. Професионален футболист не би трябвало да прави такива нарушения в средата на терена. Честито на всички българи! Дано променим статуквото в Чехия", каза още президентът на БФС.