Президентът на БФС Борислав Михайлов остана доволен от играта на националите, но не и от равенството 0:0 срещу Швейцария. Избраният преди дни за член на Изпълкома на УЕФА сподели, че след издънката шансовете ни за класиране на Евро 2012 са минимални.

"Знаехме, че равенството ни вади от борбата за Евро 2012. Не само нас, но и тях. Трябваше да победим. Заслужавахме трите точки", каза Михайлов след срещата.

"Равенството ни отдалечава още повече от Европейското. Нямахме шанс пред гола. Играхме срещу добри футболисти от големи първенства. Резултатът не ни задоволява. Имахме доста дебютанти, които се включиха добре. Стана нелош мач, но понякога трябва и шанс. Ние не разполагаме с чак толкова голям брой състезатели от висока класа. А в мачове като този ни трябваха точно такива, които да успеят да направят последното докосване. Това си е умение. Но не можем да се сърдим на момчетата, защото те играха със сърце", добави Боби Михайлов.

"Трябва да започнем да се подготвяме за по-далечен период във времето. Матеус има перфектни условия за рaбота. Договорът му е за една плюс две години", каза още босът на БФС. /БЛИЦ